Minimum 15 personer
398,-
425,-
Fisketallerken m/ hjemmerørt tunmousse og koldt røget laks.
Langtidsstegt oksefilet m/ puré, spæde grøntsager, pommes anna og rødvins glace.
Creme brulé m/ syrlig sorbet.
Rejecocktail m/ sprød salat, rejer, asparges og dressing.
Citronfromage eller Gammeldags æblekage.
Kalvesteg stegt som vildt m/ hvide kartofler, vildtsauce dertil waldorfsalat, surt og sødt.
95,-
85,-
85,-
95,-
Rulle og spegepølse, lun leverpostej samt skæreost
230,-
Marineret sild og Kold røget Laks
2 slags pålæg med tilbehør
Røræg, bacon og brunchpølser
1 skæreost, med eller uden kommen
1 Dansk gårdost
Marmelade
Rundstykker, franskbrød, rugbrød og smør
Hjemmebagt kringle
Kaffe, The og appelsinjuice
Pr. del 20,-/45,-
Små lune frikadeller, brasede kartofler
Lun leverpostej med champignon
Blødkogte æg, Pandekager med ahornsirup
Lufttørret skinke, Melon, frugtfad
Youghurt med musli, Mousserende vin
Sild m/ karrysalat, kapers og æg.
Kold røget laks m/ spæde salater.
Fyenslands skinke m/ bagte Cherry tomater.
Svampe a la creme med mørbradbøf.
Tarteletter m/ høns i asparges.
Rugmelspaneret pandestegt rødspættefilet m/ remoulade og citron.
Udvalg af kager, mousser og oste.
Fisketerrine m/ urte mayonnaise.
Koldt røget laks m/ spæde salater.
Fyenslands skinke m/ bagte Cherry tomater.
Langtidsstegt oksefilet m/ spæde grøntsager, pommes anna og rødvins glace. Fyldt svinemørbrad m/ ovnbagte rodfrugter.
Grøntsagstærter m/ bacon.
Udvalg af kager, mousser og oste
Minimum 15 personer
Alle ovenstående menuer og retter, er kun vejledende forslag.
Det er i sidste ende Deres ønske til menu, som vi vil opfylde
Vi er også altid klar til at give et bud på et helaftensarrangement, også kaldet totalpris
Duge og servietter i stof er altid includeret, ligeledes friske blomster i vaser
Max antal gæster i den store sal er 70 personer
Max antal gæster i den lille sal 32 personer